torsdag, november 20, 2008

piggly winkoj, vilken kul dag! mina fötter är så jävla förbannade på mig nu, men OJ, vilken kul dag! jag fick ett jobb, fikade med ellen, strosade i city på jakt efter en smaragdgrön eyeliner, drog till filmfestivalen och jobbade och frossade i chips, kinamat, camparidrinkar och skoskav. en kille svimmade inne i salongen för att han var för full/tyckte filmen var för blodig (the wrestler). jag är ett par prada-handskar rikare (!) och när jag loggade in här hade jag 10 opublicerade kommentarer! blir så himla glad av att ni skriver roliga och snälla grejer!

mycket utropstecken här!

nä, nu ska jag krypa ner bredvid min kärlekskranka karl och titta på planet earth.

4 kommentarer:

Sofia sa...

vad för slags jobb?!?

barror sa...

ååh, smaragdgrön eyeliner lät ju jättefint. hittade du någon? jag minns att jag hade någon mörkgrön som jag köpte på åhlens 2001. kommer inte ihåg märket, men face borde ju kanske ha?

jag älskar din blogg förresten. känns precis som en skunkdagbok.

If you're into it sa...

sofia: det är inte så speciellt som det låter, det är ett julvikariat i receptionen på nåt IT-företag. men det är bättre lön än mitt nuvarande så jag ser fram emot extra cash!

barror: ja, jag hittade säkert 10 stycken! typ too faced, make up store, dior, mac såklart, även max factor och isadora och andra billighetsmärken.

tack! ja, det känns som en förlängning av min gamla skunkdagga, fast lite mindre intern och lite längre inlägg.

amanda sa...

grattis till jobbet! och bra med annat kul också dårå.