onsdag, maj 07, 2008

in a city like new york...yay! den officiella trailern för sex and the city-filmen! shit, jag är så himla peppad. det ser jävligt bra ut, även om jag tycker att trailern avslöjar lite väl mycket... vad var dealen med steves försvarstal? vad har han gjort? det låter som om han har varit otrogen, fan, det suger röv isåfall för jag älskar steve. jag har iallafall läst några recensioner och ingen har hittills låtit besviken - tvärtom! jag läste en intervju med producenten michael patrick king också, som dementerade spoilern jag råkade läsa för ett tag sen. phew! ooh, jag hoppas på en uppföljare! jag är så pepp! det kommer bli så jävla bra!

(haha, jag förväntar mig alldeles för mycket... som vanligt.)

3 kommentarer:

Rooni sa...

i can't wait :)

top Chic. sa...

Haha, tack. Ja, priserna går upp som satan - men det är förvisso inte så konstigt. Längtar också till filmen. Snart. Fast det kanske blir lite överdrivet med en till film- visst I love the girls men det bara som en grej att tjäna mer pengar.

Annahita sa...

ja, det kan ju stämma, men samtidigt så finns det ju en omättlig hunger efter mer. och enligt recensionerna jag läste verkar det faktiskt som om filmen har bäddat upp för uppföljare.. vi får se!