måndag, november 03, 2008

jävla kärring

- ja hej, jag söker numret till någon som bor på ______gatan nummer 15 i stockholm
- okej, ja då har vi t.ex. familjen svensson och en kille som heter frans peter ivanovich [påhittat namn, poängen är att han har ett svenskt förnamn och ett utländskt efternamn]
- familjen svensson har jag provat redan, de svarar inte. vad hette den andra?
- sven-erik ivanovich. vill du ha hans mobilnummer?
- har du ingen med ett svenskt namn?
- [eeeeeeh] det är ju familjen svensson isåfall...
- de svarade inte, de är säkert på jobbet nu. men ingen annan då?
- jag har familjen hussein på tre trappor, men jag antar att du inte vill ha det numret
- neeej, ett svenskt efternamn sa jag ju! har du inte såna?
- alltså, nej. det finns inga fler i det här huset. vill du inte ha frans peters mobilnummer då?
- men jag vill ha någon som kan svenska
- [fett irriterat] jag tror att frans peter kan svenska
- du, sådär får du inte tilltala kunden. vad heter du?
- [säger hela mitt namn, dum som jag är] tror du inte att jag heller kan svenska då?
- ja, nu har jag skrivit upp ditt namn här, såhär får du inte tilltala kunder. du ska inte ha åsikter om vad jag vill ha och inte ha, det är inte din sak
- okej, förlåt, det var inte bra att låta otrevlig. jag ber om ursäkt.
- jaa, det ska du VERKLIGEN göra!
- men anledningen till att jag inte kan ge dig ett annat nummer är ju för att det inte finns någon annan utom svensson med ett svenskt efternamn. så det är frans peter, familjen hussein, eller inget..
- nu är det ju faktiskt såhär att du jobbar ju bara där, du ska inte ha åsikter om ifall jag vill tala med en svensk eller inte, jag vill bara inte slösa min tid på att bokstavera ut vartenda ord för folk som inte fattar vad jag säger
- nej, okej, jag fattar det. men tyvärr finns det ingen i det huset som passar in på dina kriterier. men jag råder dig att ändå ta frans peters nummer, jag är rätt övertygad om att han kan svenska
- nej, jag vill inte ha det där jävla numret. men jag har ditt namn här och jag ska bannemig ringa din chef
! [klick]

8 kommentarer:

Kitkat sa...

VILKEN IDIOOOOOOOT! Men det är väl lugnt, har inte din chef översende med att en del kunder (heter det så på nummerupplysning?) är störda? MÅSTE man vara astrevlig mot sånna?

If you're into it sa...

joo, jag hoppas att han har överseende. blev rädd för att jag låg pyrt till där ett tag. men vaddå, det enda jag får är isåfall en tillsägelse... väl? man får inte kicken för sånt här jö!

Sofia sa...

Men för helvete? Kärringjäveln måste ju varit cp på riktigt. Alltså, seriöst. Tror fan inte mina ögon. FINNS det sådanahär människor?!

If you're into it sa...

haha, åh! tack för stödet! jag gillar er så mycket! och JA! hon VAR störd på riktigt!!

sara julia elida sa...

men vilken jävla sepetant! är helt imponerad över att du lyckades vara så trevlig som du ändå var, jag hade blivit galen!

camulla sa...

det hade varit nice på coop om inte trångsynta idioter handlade där.folk som tror att man är elakast i hela världen och vill dem allt ont fastän man egentligen bara är livrädd för att dom ska få spel. man vill ju bara att det ska gå smidigt liksom. inget tjafs!!! fan att dom är så jävla många också. man vågar snart inte gå ut!

Anonym sa...

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1297152

jag ar acklad

If you're into it sa...

sara julia elida: hehe, ja, jag höll mig i skinnet någorlunda! antagligen är det anledningen till att jag är så vresig mot folk i t.ex. tunnelbanan. men den här tanten blev SKITSUR helt plötsligt, jag trodde inte att jag lät SÅ otrevlig ändå.

cami: jag vet! jag fattar inte varför folk är så misstänksamma mot en. man vill ju bara jobba, gå hem och få sina pengar. men det är ännu konstigare att folk är otrevliga på coop, jag förstår inte vad man har för anledning att bli sur på mataffärspersonal. har nog aldrig träffat en otrevlig person i en mataffär. orka tjafsa liksom.

anonym: oj, verkar jobbigt. har inte möjlighet att titta på jobbet, jag ska kolla när jag är hemma! men carl hamilton alltså. jävla patrask.