söndag, oktober 26, 2008

the mackinaw peaches, jerry! THE MACKINAW PEACHES!!!

haha. balansen i universum har spelat mig ett spratt. givetvis glömde jag att ställa tillbaka klockan och har alltså stigit upp en timme för tidigt. det gör mig inte så mkt. glädjer mig över att mccains hemstad domineras av demokrater. jag tror verkligen på obama. jag tror lika mycket som jag vill tro, d.v.s. att det känns verkligen som att han har en chans! iallafall enligt den bilden som svenska medier ger mig.



det är tydligt att detta val kommer gå till historien. det ligger i luften. USA:s första svarta president. smaka på det. jag lovar dig att jag kommer gråta om han vinner. jag vet inte om det är glädjetårar eller något annat, jag vet bara att jag har en tendens att bli väldigt rörd av historiska ögonblick. strunt samma att han i svenska mått mätt antagligen är mer konservativ än reinfeldt, det känns ändå bra i magen. måste ta tillvara på sånt som känns bra i magen.

2 kommentarer:

MOA sa...

Jag såg ett inslag på nyheterna där de intervjuat lite random folk varav en republikan som sa att de var oroliga att Obama skulle vinna för "då finns det en risk att vi går mot socialism och det kan vi ju inte ha!". Haha.

A. sa...

hahahahha, men herregud. jävla cpn.