söndag, oktober 26, 2008

AHH HOTNESS OVERLOAD!!!11

såg heathers igår, winona ryder är min celeb crush of the month. johnny depp är ett honorable mention. han är självskriven kan man säga. både johnny och winona är snyggast i sina 90-talsversioner. not feeling the senapsgula kavajen på översta bilden, though. och han verkar ha en finne vid näsan. fast jag ska inte snacka, jag har finnar överallt. fatta att winona är typ 18 bast på de här bilderna, haha, på något sätt känns det lite konstigt att hon var så ung. fast det syns ju på henne, ungdomens blomma har inte vissnat ännu. hon ser ju iofs ut som 18 fortfarande, trots att hon passerat 30 för länge sen...

johnny & winona är lätt mitt favorithollywoodpar. brangelina kommer inte ens i närheten. de är sådär äckelhollywoodsnygga med feta läppar och våldsamma käkben. angelina är snygg i sig själv, men i kombination med brad pitt så blir det bara för mycket.

(haha. detta kan vara det minst genomtänka inlägget jag någonsin skrivit.)

13 kommentarer:

Masha sa...

heathers är så jävla bra! måste se den snart igen. "heather... bulimia is like SOOO '87!"

If you're into it sa...

haha, yes! jag gillar även:

"fuck me gently with a chainsaw"

och

"what's your DAMAGE, heather?!"

Sofia sa...

haha, jag såg den också! shit vilken perfekt film det var att se en kväll som igår.
och winona förvånar verkligen i varje scen med att vara sjukt vacker.

If you're into it sa...

haha yay! ;D

den var helt sinnessjuk!! jag fattade inte att den var så brutal förrän man var mitt uppe i filmen, haha, älskar att den var så grov! såg dock inte hela, p.g.a. att jag jobbar idag. borde kanske tanka hela?

alltså winona var ju pytteliten. förundrades över hennes pyttelilla, jättetunna midja. men samtidigt hade hon rätt stora tetas (extra tydligt när hon ställer sig och duschar med kläderna på)! fattar inte hur det går ihop.

Moa Matilda sa...

Ha, jag såg också den. ÄLSKAR Winona! Så SNYGG. Jag dog lite.

Anonym sa...

Winonas looks is to die for! Men jag måste erkänna att jag har, eller snarare hade när jag var i mina teens, ett något ambivalent förhållande till henne. Alltså hon är ju så fruktansvärt jävla söt och SEXIG (uuuh, hatar ordet men det är tyvärr det som överensstämmer bäst här)med värsta killerfysiken med en helt sanslöst FIN hylla, (hyllan kommer verkligen till sin rätt på ovansstående bild, haha!)samtidigt som hon var lite trulig och speciell och alla alternativa killars drömtjej. Hon fick mig helt enkelt att känna mig så obskrivligt ful! Winona var ju inte direkt bruden man kunde identifiera sig med samtidigt som inte önskade sig något högre, ha ha!
/Karin

If you're into it sa...

haha, hylla är verkligen ordet! men vad intressant alltså, att du jämför dig med winona. jag tycker att närhetsprincipen går bra att applicera här; hon är för långt borta för att jag ska kunna jämföra mig med henne. geografiskt, ekonomiskt, kulturellt, ja, på alla sätt och vis. det enda vi delar är typ att vi båda är brunetter. om jag får mindervärdeskomplex av nån snygg brud så är det antagligen av nån i min egen ålder, som jag känner.

fast hon är ju äckligt nära bilden av min idealkvinna. ÄCKLIGT nära. fast jag vet inte. jag känner snarare så att ju närmre man är idealet desto mer vill jag hångla med dem, haha, men sen så är jag ju böjd åt båda hållen också, eller hur man nu ska säga.

ps. sexig får man faktiskt använda i vissa sammanhang! men jag håller med dig om att det är ett jobbigt ord. jag ersätter det helst med typ "het" eller nåt. det är mkt charmigare.
ps2. trulig är också ett väldigt bra ord i detta sammanhang! hon är verkligen trulig!!

Anonym sa...

I hear ya, men jag tycker att närhetspricipen som du pratar om ändå går att applicera på sitt vis (o då menar jag VERKLIGEN INTE att jag är lik Winona!!)Winona är ju pytteliten, alltså längdmässigt och och hon har ju tex inte milslånga ben (typiskt mig att ha superkoll på typ varje tum av hennes kropp, haha), hon är alltså inte modellsnygg på ett sätt där det inte finns några beröringspunkter med vanliga brudar. Dessutom spelade hon ju en viss typ av roller på 80-talet som ju appellerar till lite svåra teens! Angelina Jolie är ju däremot brutalsnygg på ett "futuristiskt sexrobotvis" som ju absolut inte går att relatera till. Jag känner mig relativt hetero men brudar som Penelope Cruz och Uma Thurman lockar fram lebban i mig, haha, inte Winona!
/Karin

If you're into it sa...

ja, du har en poäng. jag känner faktiskt flera såna där tjejer som känns ännu mer "vanliga", som bara är sådär överjordiskt snygga, att man tänker att om detta vore usa skulle de vara prinsessor i hollywood (om de skulle vilja det).

så du gillar alltså übersnygga kvinnor, om du skulle välja dem utifrån "romantic interest"? intressant! jag skulle bara känna mig som den fula flickvännen liksom, charity girlfriend. haha. inte du?

ps: HAHA! "futuristisk rexrobot"! BÄSTA ORDET!!! (jävligt många bra ord bland dessa kommentarer! ni är så roliga!)

Anonym sa...

Haha, jag skulle givetvis känna mig butt ugly i närheten av donnorna! Men Penelope alltså, bruden har en sån otrolig utstrålning, on top of her looks! Typ osar sex, och det är det få, kvinnor som män, som gör med värdigheten i behåll typ!
/Karin

If you're into it sa...

jaa, jag vet! hennes utstrålning är något mer än utstrålning. det ordet räcker inte till, på något sätt. hon har ett sånt fantastiskt uttrycksfullt ansikte. älskar verkligen henne i volver! så grym!!

men prince osar sex, som jag skrivit idag! och han har värdigheten i behåll. vet ingen annan man som är så mycket sex som han, utan att bli testosteronäcklig.

Anonym sa...

Haha, så himla kul att du är ett princefan! Har själv varit svag för den lille mannen sen jag såg brorsans Purple Rain-video o dom lite tvivelaktiga låtarna med Prince and the New Power Generation på mtv som lågstadiekid! (Som jag ändå gillar, hur tacky "rap" det än är ibland!) Måste erkännas att kärleken låg i träda för att återupptäckas i nian typ, men ändå! O Prince är verkligen het som få, till skillnad från Madonna som jag tycker bara blir för mkt ibland kommer han ju undan med chups o bar booty på scen o framstår som själva definitionen av het när han ligger o juckar mot ett mikrofonstativ på scengolvet, haha!
/Karin, IGEN

If you're into it sa...

haha, så jävla grymt!! när man ser det beskrivet i text så verkar det ju sjukt osmakligt, men man måste helt enkelt se det för att förstå!