lördag, oktober 18, 2008

gräddbakelse hit och gräddbakelse dit



är det inte lite gammalt att hålla på och jämföra klänningar med gräddbakelser? ALLA modebloggare gör det HELA tiden. det var en fin iakttagelse första gången, men nu är det bara så jävla OLD. när ska alla modebloggar dö?

6 kommentarer:

MOA sa...

Modebloggen har blivit den nya kackerlackan, den överlever allt.

Anonym sa...

AMEN!

Anonym sa...

Oh, Annie, jag vet, jag är också så trött på alla gräddiga kreddiga modebloggsbakelser. Vore så skönt om någon, en enda gång, ville vara lite innovativ och ba "det här var mig en frasig fiskgratäng till klänning!". Eller bara sluta jämföra kläder med mat helt och hållet. Either way works.

A. sa...

moa: seems to be! fast alltså jag tror ärligt talat inte att modebloggen är "här för att stanna" (känns inte okej att använda det uttrycket av nån anledning?). jag kan inte föreställa mig att det är så.

cecilia: :D haha åh jag blir så glad!

sandra: åh tjejen! "en frasig fiskgratäng"! haha du är så rolig. jag visste inte att du läser... blir lite fnissig.

ochjagba sa...

nu, hoppas jag.

Anonym sa...

Jag läser alltid din blögg, det är nästan den enda jag följer (säger man så, "att följa en blogg?". Eller är det typ bara serier man följer?). Amen anyways, jag brukar låta bli att läsa i typ fyra-fem dagar, och på den sjätte dagen korkar jag upp en flarra vin och river av en sträckläsning. Kan peppa hela dagen på det. Typ som när man gömde sitt lördagsgodis när man var liten för att sedan, när alla andra käkat upp sitt, hala fram påsen och ba "kolla vad jag har kvar!".