tisdag, oktober 07, 2008

comme des garcons 4 H&M





kul med avantgarde istället för kommersialism, men alltså, det här suger ju. inget av detta känns värt att köa för tillsammans med 25 000 huvudlösa fashionoffer. inget av H&M:s designersamarbeten har varit särskilt värda. det enda som känns okej är den första blå kappan och den svarta jackan på tredje bilden, men de är ju i princip som vilka andra jackor som helst. resten kan man hitta bättre versioner av om man står och gräver på myrorna i en halvtimme.

5 kommentarer:

Anonym sa...

haha, "huvudlösa fashionoffer" i love ut when you talk like that! ;D

och jag håller med. jackorna du beskrev ser ut som vilka andra jackor på H&M som helst. bild 5 gillar jag dock, och bild 6 är bara så jävla japan. något alla femtonåriga lolitabrudar kommer att kriga om.

Sofia sa...

haha, dessutom ser de ju ut som typiska clowner.
eller nej, den där blonda kvinnan som var emd i ett barnprogram för hundra år sedan. det bodde en uggla på taket och hon gick omkring i gröna kläder med lång näsa.
som hon ser modellerna ut!

Anonym sa...

Sofia: Hedvig Hök i Från A till Ö!

A. sa...

sofia 1: ja, allt prickigt i bild 5 är ju okej, det som finns på överkroppen. byxorna är ju skitfula. förstår inte poängen med att få missy rayders sjukt heta kropp att se ut som att den tillhör en kortvuxen tant med enorma lår.

och klänningen kommer ju inte sälja bra i sverige. det är ett faktum. sitter den inte bra på en supermodell kommer den fan inte sitta bra på vanliga tjejer heller. eller det kanske är just det den kommer göra?

sofia 2: haha, ja! ni syftar på henne va?

annars tänker jag typ amelie poulain on acid. eller ja, clowner, som du nämnde. eller en kulturtant som bor på österlen och drejar hela dagarna och klipper håret med brödkniven.

Sofia sa...

ja hon! hahah