onsdag, juli 16, 2008

ay dios miovad har hänt med dr. scholl?! jag uppskattar verkligen när man försöker blåsa nytt liv i ett slumrande varumärke genom att uppdatera det och fota reklamkampanjer som mer ser ut som vogue-editorials än reklam för ett märke som stämplats som lite halvtöntigt. men scholl har liksom tagit det ett steg längre. de har tagit fram en kollektion i begränsad upplaga tillsammans med diego dolcini, som egentligen verkar ha en fäbless för porriga och inte alls särskilt fotriktiga skor... eller om man är på gott humör kan man kalla dem för modiga och minimalistiska - fast ändå sexiga? men jag är inte på gott humör, så jag tycker att de ser obekväma och lite trashy ut. massa strass och några snören på en löjligt tunn stilettklack. inte direkt min kopp te.

MEN - om man blandar allt detta, med tofflor, hålfotsinlägg, träskor, fotkrämer och annat "bekvämt" - så får man alltså scholl-dolcini. imponerande.

jag är inte direkt ett fan av de silvriga platåskorna längst ner, och inte de svart-vita slip-in-skorna med stilettklack på den andra bilden, men de högst upp är verkligen snygga och överlag så föredrar jag verkligen det här samarbetet framför båda var för sig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja det här är grymt! var hittade du det?
/em

Annahita sa...

jag hittade bilderna i random blogg, minns inte vad den hette. nån italiensk verkade det vara iaf.

Sanna Samuelsson sa...

Frågan man ställer sig är ju; är de verkligen fotriktiga..?

Annahita sa...

haha! jag har fan inte ens reflekterat över det! jag bara utgick ifrån att scholl hade försökt gjuta in några av sina fotideal i den här kollektionen, scholl är ju ändå scholl...

men nej. antagligen inte.