lördag, juni 07, 2008

sommarkvällar


haha. den här dagen kom inte igång förrän vid 15-tiden, då jag och nisse stod i tvättstugan och sorterade i 40- och 60-gradershögar. pjotr hade ringt och skulle komma förbi och hänga. en timme senare satt vi på balkongen och drack rosé och pratade om åke, frisyrer och gymnasiet. strax innan schweiz - tjeckien började kom daniel med en kylväska, FYLLD med ÖL! öl i ett isbad! så sjukt nice. det ackompanjerades av pizza från shamiran och så småningon anlände även daniels kompis johan. vi tittade på matchen, och även portugal - turkiet, och pratade om evolution, juridikens snåriga natur och sexualitet och fortplantning (bilden här ovanför t.ex.) och man kan ju säga att samtalen blev intressantare ju fler öl man hade under bältet.

kvällen slutade såhär tidigt p.g.a. nisse och hans jobb, han har precis krupit i säng och har bara fem timmars sömn inatt, stackarn. han sov så illa igår också.

haha. alltså det här är det första inlägget jag skriver "on the cinnamon", så att säga. ska bli intressant att läsa imorgon, men jag har ett rättstavningsprogram i bloggen så det kommer antagligen inte att finnas så många charmiga fyllestavfel. aja, nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner brevid min kära.

puss & godnatt.

2 kommentarer:

Daniel sa...

Har skaffat en resedagbok-liknande-grej.

http://talmudkodemlmaaseh.blogspot.com/

Annahita sa...

yes, vad kul! men ett EXTREMT krångligt namn, haha, snacka om att behöva förlita sig på länken... vad betyder det?