lördag, juni 07, 2008

förlåt

när jag läser det jag skrivit i kategorin film inser jag att jag verkligen kan uppfattas som en pretentiös idiot utan självdistans som skriver egna filmrecensioner i en oseriös dussinblogg som typ 14 personer läser. men till mitt försvar tänker jag säga att det är tråkigt att skriva "igår såg jag be kind rewind. den var bra".

haha ååh jag har bloggångest. jag är totalt oförmögen att skriva om något som är kul! inte ens jag själv tycker att mina inlägg är roliga. och det har jag ändå kunnat luta mig mot förr... liksom, skitsamma om ingen läser, jag själv gör det fortfarande. men nu pallar jag verkligen inte bläddra bakåt. haha. det känns så himla löjligt. självupptaget.

jag kanske är lite självupptagen. fast jag skulle aldrig erkänna det för mig själv ens. det är så otroligt ocharmigt att vara självupptagen.

äh. jävla skit. nu ska jag gå och vika alla mina kläder i en prydlig hög.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag läser din blogg! sluta inte!
(anderas läser också ibland när han blir nyfiken på vad jag skrattar åt)

jag älskar den! kom igen babe

/e

Annahita sa...

cha beyb. jag kommer inte sluta skriva, haha, det är något slags beroende som jag har. jag har skrivit det förr men i myspacebloggen skrev jag, nästan av tvång, varendaste dag för att känna att tiden går. progress.

amen du vet. jag har bara en bloggsvacka. haha.