onsdag, mars 12, 2008

angående pälsar!

ok, hjälp! det finns riktiga människor med åsikter där ute som läser min blogg! nu har jag fått min första kritiska kommentar, angående päls-inlägget här nedanför. kommentatorn ifråga fick för sig att jag på allvar gillar pälsar för att de får mig att se snygg och rik ut. så är givetvis inte fallet. jag ville mest påpeka att päls är så otroligt nära förknippat med en bättre bemedlad livsstil, men givetvis är fuskpäls det enda rimliga valet eftersom man uppnår samma effekt (om man nu skulle vilja se rik och snygg ut) utan oetisk behandlig av djur och en massa lidande. tyvärr fanns inga fuskpälsar att tillgå vid det aktuella tillfället, så därför blev det som det blev.

puh. nu är jag färdig med mitt försvarstal. och sen så vill jag tillägga att alla anonyma kommentatorer göre sig icke besvär. haha. om nu det är möjligt.

2 kommentarer:

Elli sa...

Eftersom jag uppenbarligen inte har någon aning om ditt sätt att använda ironi, ber jag så hemskt mycket om ursäkt eftersom du blev upprörd över min kritiska kommentar. (Men enbart kritisk var den väl inte?)

Det är självklart upp till dig om du vill bära päls, fuskpäls eller äkta.
Jag har inte för avsikt att skaffa ett bloggerkonto, så jag ska inte kommentera din blogg något mer i framtiden.
En mycket intressant och rolig blogg i övrigt, keep up the good work! :)

Annahita sa...

haha, hej! vad glad jag blir att du återvände, trots att jag uttryckte mig så fånigt i pälsinlägget, jag hoppas att det inte gjorde dig avtänd. jag försöker liksom hålla en annan ton i min blogg, jag vill att det ska märkas att jag inte är 16 år.
du får jättegärna fortsätta kommentera, men det är alltid trevligt att få ett namn till kommentaren, elli! i jösse namn, du behöver inte skaffa ett bloggerkont, det kan jag inte begära! jag är bara glad att nån läser skiten och säger vad de tycker, haha.

:D