måndag, mars 09, 2009

*surprise*

jag tänkte skriva något roligt på bloggen idag, men så möttes jag av detta:


två ärkepuckon på the jerusalem post har skrivit en artikel där de anklagar sverige, eller malmö mer specifikt, för att vara antisemiter, för att malmös fritidsnämnd beslutade att davis cup-matchen mellan sverige och israel skulle spelas inför tomma läktare - av säkerhetsskäl, eftersom att det i lördags utbröt kravaller (svartklädda och maskerade vita medelklassungar, som vanligt) i anslutning till en demonstration mot blockaden av gaza. fritidsnämnden anser alltså, föga förvånande, att den aktuella matchen är en högriskmatch och för att undvika mer jiddrande och gräl så sket de helt enkelt i att ha publik. vem som helst hade tagit samma beslut; det handlar om att minimera personskador, förstörd egendom och kostnader för polisinsatser, men så fort israel drabbas på något sätt är det tydligen nazistisk antisemitism.

såhär skriver de:
"While this Swede [raoul wallenberg] will forever be revered by the Jewish nation, it is brutally clear in 2009 that Jews and especially those uppity ones from Israel are of little concern to Swedish authorities, as their policies become more reminiscent of apartheid South Africa or Berlin in the 1930s than a 21st-century Scandinavian democracy"
ALLTSÅ ARE YOU FUCKING KIDDING ME?
"No the security card was invoked not to protect but to stigmatize Israeli athletes as pariahs. None of this is about sports. It's about Jews."
jaha, men HEJ - vart fan har ni fått det ifrån? jag tänker mer som så att om malmös fritidsnämnd HADE varit antisemiter så hade de tillåtit att matchen spelades inför publik och skrattat gott när de israeliska tennisspelarna fick smällare kastade på sig eller skällsord ropade efter sig. eller så hade israels lag inte ens varit här och spelat matchen överhuvudtaget. sorry abraham cooper och harold brackman, men offermentaliteten är jävligt osexig. sämre jävla svada får man verkligen leta efter. sen är jag så jävla trött på att alla bara kastar samma anklagelser på varandra; det är alltid nazityskland och apartheid i sydafrika, oavsett vilket läger det handlar om. det är skrattretande! äh shit jag orkar inte skriva mer, jag orkar inte ens skriva ut skiljetecknena på rätt ställe eller formulera mig ordentligt. jag är sjukt jävla trött. israel ska bara hålla käften.

och jag antar att det är ganska lätt att kalla mig för nazist eller antisemit. ungefär såhär mycket bryr jag mig om det:


d.v.s. inget alls.
blog comments powered by Disqus