fredag, februari 13, 2009

princess ririsitter här alldeles ensam och försöker bota min fredagsblues med lite äkta hollywood gossip hos perez hilton. rihanna har tydligen blivit misshandlad av chris brown (han är 19 bast) och hur jävla äckligt det än är med kvinnomisshandel så är ändå de okänsliga kommentarerna äckligare. ett urval:
"Oh! Come on.
Chris brown is gorgeous
who cares about rihanna, seriously."

"Fuck them both. He should have knocked her fucking teeth out. Then that would have been something"

"Haha. Rihanna sucks. He was probably doing her a favour and fixing her nasaly nose? Anyway. Whatever. She's not worth being "royal" about. She really is talentless!"
jag läste de där kommentarerna och ba: ... allt ovanstående kommer från tjejer. hur kan det gå så fel? har de glömt bort att det är en människa de snackar om, och inte en dator som måste rebootas? asså tjejen som sa att rihanna är "talentless", och alltså anser att rihanna därför på nåt sätt förtjänar att bli slagen på käften, är antagligen nån jävla inavlad buck-toothed pizzafejs med ett BMI på 250. det är alltid dom som hate:ar. åh, bitterheten.

men fan, det är så sjukt. de är så unga båda två. yngre än mig! det är faktiskt helt sjukt. det är definitivt mycket mer svårsmält p.g.a. åldern. och nu menar jag inte att det är mer okej att misshandla sin tjej om man är äldre, utan mer att en grabb som är flera år yngre än mig kan misshandla sin tjej så hårt att hon hamnar på sjukhuset känns som en tragedi på så många fler plan. de unga, de ska ju vara HOPPET liksom. *framtiden, and all that crap* men vad fan. kan en 13-åring bli pappa så kan väl en 19-åring vara kvinnomisshandlare.
blog comments powered by Disqus