tisdag, november 18, 2008

silverman schmilvermanjag har egentligen aldrig riktigt förstått vad som är roligt med sarah silverman. jag, vars smak ofta stämmer mycket väl överens med t.ex. fredrik strage, kände inte alls igen mig i när han skrev nån artikel där han hyllade henne och skrev nånting om att hon "blew his funny fuse", som i south park-avsnittet ni vet. jag skulle ÄLSKA att vara ett fan av sarah silverman, kvinnlig komiker extraordinaire liksom (som dessutom blir rik som fucking bergakungen på kuppen), men she just doesn't do it for me. det är så låg klass på det på nåt sätt. hon är bara sjukt grov, vilket är synd, för det känns som om hon försöker kompensera sitt kön genom att vara grövre än alla sina manliga kollegor. de flesta har liksom redan övergett sex-och-bajs-humorn. men inte silverman, hon klamrar sig fast. plz sarah silverman, grow up så att du kan bli ett strålande exempel på att tjejer också är roliga! nu finns ju bara typ babben larsson... och hon är inte det bästa exemplet, av flera anledningar. plus att gotlänningar inte räknas i det här sammanhanget.

fast ändå... har läst lite på bloggar om henne och visst stör det mig att killar skriver saker som "i'd hit it" och "rawr", men samtidigt är det kul att läsa att folk faktiskt tycker att hon är het, trots att hon gör sitt allra yttersta för att inte vara sexig. jag vet inte. är det ett steg i rätt riktning? att vinna pojkars hjärtan trots att man inte är traditionellt paketerad?

ni då? any thoughts? jag vill hitta fler roliga kvinnor, alltså inte kompisar och sånt, utan roliga kvinnor man kan ladda ner på pirate bay!

3 kommentarer:

Masha sa...

KATHY FUCKING GRIFFIN!

Joel sa...

http://www.youtube.com/watch?v=gl4cCCDqOyE&feature=related
Avacado pit....!

Sen finns ju Nour & Cissi...
Sissela Benn... men det ju rätt tunnt överlag, särskilt utomlands

If you're into it sa...

masha: haha kathy griffin. hahahahah. jag skrattar inombords av att skriva hennes namn. hon är fan something alltså.

joel: åh! MEL! jag älskar henne!! tack för tipset!

är nour & cissi roliga? nour var på festen igår, hon var jetesöt och jetesnel. sissela benn ska jag kolla upp. fan tack för tipset!