lördag, november 08, 2008

%!!&"#¤/(#"&!

okej. vilken JÄVLA skitmorgon. det började med att jag tappade ut hela min jävla matlåda på köksgolvet två minuter innan jag skulle gå. skrek och svor som en jävla idiot. var tvungen att byta kläder, och min nya supertunna scarf som inte går att tvätta blev helt SOILED av tomatsås.

sen fortsatte det med att tåget var försenat. för att krydda det lite extra så satt det ett jävla gäng fulla äckelbrudar och skrek och stojade och pratade STRUNT. de sänkte mitt redan fittiga morgonhumör ytterligare genom att börja prata med mig, och när jag signalerade att jag inte var på humör för att småprata med fulla kickersbrudar som undrar hur gammal jag är så himlade med ögonen och ba "men ursäkta MIG, ers höghet" och sen tittade de på varandra och mimade ordet "bitch" ljudlöst. hade hade lust att slita ut struphuvudet på henne och piska hennes ansikte med det tills hon fattar att man fan inte äger tunnelbanan och alla som sitter däri bara för att man har störst bröst i klassen.

hela världen luktar fan röv idag.

2 kommentarer:

camill sa...

haha klockrent det där med att piska hennes ansikte.

jesus vad du börjar tidigt på morgonen kissen. klarar du det fort. lika bra?

If you're into it sa...

hehe. ja, det funkar faktiskt helt okej. förutom just idag, men det berodde ju på att det är helgmorgon, och mina medpassagerar på tuben är inte morgontrötta människor på väg till jobbet, utan snorungar från bromma som har varit och festat fram till gryningen. *HATER*