onsdag, juli 09, 2008

stackarn

okej, hon heter inte hunter. hon heter scout. och det är fan lika illa. deras tredje dotter heter tallulah belle! VILL de att hon ska bli en strippa på nåt trucker-stop i södern?

"hey there tallulah belle, you lookin' mighty purrty in them tiny shorts! mind if i put one o' mah crispy dawllars in yo pawckets?"

:///

5 kommentarer:

sofia sa...

Tänkte bara säga att jag älskar din blogg. Snubblade över den av en slump. Du påminner så mycket om mig själv. Helt faschinerande.

Annahita sa...

åh, vad glad jag blir! jag blir så glad när folk skriver snälla saker.

vem är du? på vilket sätt påminner jag mig om dig själv?

sofia sa...

ja! folk skriver alldeles för lite snälla saker nuförtiden men det tänkte jag ändra på.

well, jag är också i tjugoårsåldern (23), jag gillar (nej, älskar) where the wild things are, tycker oftast att modebloggare och fashionistas är bajsnödiga, föredrar landet före staden på sommaren, älskar katter, är sambo, är intresserad av mode.. och sen så var det en hel del andra grejer som jag inte kommer på nu.

men sen är det liksom hela ditt sätt att skriva. många saker är precis som om jag skrivit dem själv, och om man läser lite mellan raderna så kan man ana hel hel del liknande värderingar och synpunker på saker och ting :) jag blir glad när jag hittar folk som du.

så nu vet du det. tjohej.

Annahita sa...

vad kul! lite läskigt också, att upptäcka någon som är sådär lik en själv. ibland händer det att man snubblar över någon sådär, som på alla sätt och vis känns som en annan upplaga av samma person. fast oftast så hittar man skillnader ganska snabbt... hihi.

men det viktiga är egentligen att hitta fler som är som oss. sunda och smarta. unite and take over!

har du ingen egen blogg? jag blev så nyfiken på dig nu!

s sa...

jaaa.. kul och lite läskigt på samma gång. fast mest intressant!

haha ja! sunda och smarta människor har jag inte allt för många runtomkring mig. det är lite synd det. det resulterar i att man blir lite av en enstöring istället.. typ iallafall.

jag hade en blogg men den är nere. skitkul i början men sen tröttnade jag :) men om jag börjar skriva igen kan jag ju länka. hihi.