onsdag, juli 09, 2008

desperado

hej alla. jag sökte precis jobb på glitter. *15-årig modebloggare från jönköping som handlar på postorder*

arbetslösheten har fått min stress att övergå i ren desperation och det var alltså denna som drev mig till att söka det här jobbet. det är nästan som att jag inte ens vill ha det, tänker på "vart jobbar du nuförtiden då?" - "på glitter"... det är egentligen inget fel på företaget glitter, de har fina grejer ibland och jag och emelie brukar så och fingra på allt vi vill ha där inne. det det är namnet det är fel på. GLITTER. så jävla av. gina tricot nästa liksom..

man skulle kunna tro att det är fåfänga, men det är det faktiskt inte. jag har sökt jobb i ett antal charkdiskar och varuhuslager och annat som inte är särskilt charmigt alls, så jag vet inte riktigt vilka okvädesord man skulle kunna tänka om mig angående detta inlägg.

JAG VILL BARA HA ETT JOBB! jag tänkte att det är osmart att söka jobb mitt i sommaren när alla personalansvariga är på semester, och mycket riktigt är det de enda löftena jag har fått hittills. "vi hör av oss i höst". måste bara ha tålamod.

4 kommentarer:

emelie sa...

äsch! glitter är väl bra? kunde lätt varit värre. lilla capri?

Annahita sa...

haha, ja, det hade verkligen kunnat vara värre. hade kunnat vara hamburgarvändare på donken.

Emma sa...

Hej igen!

jag läste ett av dina inlägg i Almas blogg om att du hade kommit in på modevetenskap men tackat nej på grund av att du blev rädd för att det skulle vara en massa elitism (antar jag?) osv.

-men jag tror verkligen inte att det är så.
Kursen är ju så pass ny och man BLIR ju inte något på bara den kursen så jag misstänker att folk inte är supermålmedvetna, självklart vill de säkert ha bra betyg och så- men inte in absurdum...

Min syster gick där och hon gillade det verkligen. Nu skriver hon en teoretisk modeblogg om jaa... mode.
läsvärd!
http://www.blacknbeyond.blogspot.com/

Annahita sa...

hej!

ja, jag blir ju såklart tveksam nu när du skriver att din syster har gått den kursen och har trivts med den. jag tycker ju egentligen att det verkar vara en jätterolig kurs, men samtidigt är jag rädd för att stämningen kommer bli lite hätsk och sådär, lite som en uppvisning i hur hipp man är. jag orkar inte med sånt.
men å andra sidan så umgås man sällan med folk på de där kurserna. och det vore synd om jag bangar p.g.a. hur jag TROR att folk kommer vara.

tack för att du skrev, jag funderar fortfarande på hur jag ska göra...