onsdag, november 05, 2008

WORD!!!



OBAMA!! YAY!!!

om inte detta känns som någon form av upprättelse för alla minoriteter så vet jag inte vad. en svart man är vald till president i världens mäktigaste nation. *blattehjärtat dunkar* jag känner mig innerligt rörd och glad av john mccains "grattis-till-valsegern"-tal, han verkar vara en värdig förlorare...

jag har suttit och kollat på TV4:s valspecial och de visar bilder från demokraternas valvaka och jag hade rätt! jag blev så rörd av all glädje, stora leenden och lysande ögon, att några små glädjetårar letade sig ut i friheten.. haha åh jag är en sån känslokossa. snart är det dags för obamas segertal från chicago och jag är beredd med näsdukar. jag är också beredd på att bli försenad till jobbet.

åh!! HOPPET LEVER!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

:D :D :D :D :D :D :D :D

A. sa...

*tårögd*

Anonym sa...

jaa! i am so, so happy! och jag skrattar lite, kolla vad jag hittade på dn.se nu:

"Att de kan välja in en sådan radikal fåne och kommunist när det fanns en krigshjälte med 20 års erfarenhet!"
- Angela Marse, 59, pensionerad

HA HA!

A. sa...

haha, ja! i samma artikel stod det ett citat av Sean Thomas, 38:

"De kommande fyra åren kommer helt enkelt att bli fruktansvärda med en muslimsk socialist som har utställt så mycket löften som han aldrig kommer att kunna hålla. Och jag är så upprörd över resten av världens förblindade kärlek för den här mannen."

muslimsk socialist?! mindblowing stupidity!

Karin sa...

haha! tur att obama vann så vi kan skratta åt de här puckosarna.

Anonym sa...

LOL: KÄNSLOKOSSA

MOA sa...

Haha. Här är känslokossa nummer två. Det var svårt att inte bli rörd när man såg lyckan och lättnaden. Hade jag varit amerikan hade jag förmodligen störtbölat!

A. sa...

haha, jag med, definitivt! jag är väldigt lättrörd. men jag gillar det.