lördag, november 01, 2008

men blöjag lade just ett bud på en liten burk mineral veil från i.d, hehe. jag har hört massa bra så jag måste ju testa. det handlar om en miniburk så om det känns ovärt är det ju lugnt. *faller för hypen*

6 kommentarer:

sara julia elida sa...

känner du till everyday minerals? de är svinbra! jag beställde ett gratisprov (det består av tre foundations, en concealer och ett rouge) därifrån för typ två månader sen. det är väldigt små burkar men det är huuur mycket som helst kvar! jättedrygt alltså! okej jag har ju inte använt det varje dag men ganska ofta ändå. det enda man måste betala är ju frakten då det är från usa men det går på typ 30-40 spänn. sjukligt värt. jag beställde deras kabukiborste också och den är jättebra och mjuk, och billig! har läst i flera beautybloggar att den är en av de bästa borstarna som finns typ. kolla upp det om du inte redan känner till det, sjukt värt som sagt!

If you're into it sa...

ja, hehe, jag har hört talas om everyday minerals. smink + gratis = heaven. har inte fattat hur man gör, det verkar som om varukorgen ska uppdateras automatiskt men det verkar inte funka. men så försökte jag igen, och då funkade! slängde ner en concealerborste plus en bordeaux-färgad ögonskugga! blev typ under 150 spänn!!

tack för påminnelsen!

sara julia elida sa...

yay :D

If you're into it sa...

helt grymt alltså. hur lång tid tog det innan du fick hem dina prylar?

sara julia elida sa...

hmm, jag minns inte riktigt, men typ en till två veckor. inte mer än två iaf.

If you're into it sa...

men det är ju helt klart acceptabelt!