söndag, november 02, 2008

finbesök och auktion

vi har finbesök i hässelby över helgen. han heter thomas och är en exilstockholmare för närvarande bosatt i göteborg. han kom hit på en improviserad blixtvisit direkt efter sin tenta (som han f.ö. ace:ade), men han har hunnit packa världens sötaste lilla resväska som står bredvid soffan i vardagsrummet. igår lagade han och nisse crêpes och så satt vi och tittade på seinfeld hela kvällen. idag ska vi ut och promenera i hässelby, och jag ska visa honom till hälsokostaffären där jag köpte yogi-teet. jag och thomas har nämligen te-nördat tidigare i veckan. han är den enda som jag kan nörda med om såna saker. it's truly fantastiskt.

ps. jag vann auktionen som jag nämnde igår! inte en enda person budade över mig, jag förstår inte varför. fatta att jag betalar 80 spänn för en burk mineral veil som i butiken kostar typ 200, det är mindre än 40%. RETAIL IS FOR SUCKERS!!

2 kommentarer:

sara julia elida sa...

hurra!

när vi ändå snackar auktion, GUUUD vad jag hatar när folk budar upp grejer helt i onödan! jag föreställer mig att det är två fjantbrudar till "modebloggare" som sitter och budar på saker (kläder) när det är en hel vecka kvar tills auktionen är slut. där sitter de och tävlar med varandra. och helt plötsligt är den där klänningen uppe i 600 spänn när den inte ens är värd 200 och själv har man inte en chans på jorden att vinna den.

If you're into it sa...

haha, va! det där har jag aldrig varit med om. fy fan vad irriterande. det är svårt att fynda när alla är så jävla heta på tradera nu. allt ryker snabbare än snabbast och det blir ofta dyrt. dock är jag fortfarande PUZZLED över att ingen annan budade på mineral veil-burken. fattar nada.