söndag, september 07, 2008

me and youvi såg me and you and everyone we know häromdan, jag förväntade mig mycket, men det enda jag fick var en klyschig "american independent"-rulle som handlar om kärlek mellan dysfunktionella människor. handlar inte alla amerikanska indiefilmer om det? typ garden state, juno, shortbus, little miss sunshine, eagle vs. shark (som dock är från nya zeeland) och alla andra filmer som liknar dem.

6 kommentarer:

Masha sa...

huuu eagle vs shark var ju bara värst! nästan som att den var en parodi på amerikanska indiefilmer utan att vara det. så utvecklings.

shortbus var så jävla fånig. bah AH COOL asså alla äckliga jävla människor bara knullar hela tiden och de gör det PÅ RIKTIGT fan va vi e indie asså!!! hatar sådant skit.

Annahita sa...

haha, du är kompromisslös! helt grymt alltså!

fast jag måste erkänna att jag gillade både eagle vs. shark och shortbus. fast mest eagle vs. shark, och det kanske berodde på att jag har en non-sexual crush på jemaine clement. shortbus gillade jag för att det var typ relationship dramz fast med bögar och flator, uppfriskande! fattade iofs inte att det var riktigt sex.. euw. rätt onödigt faktiskt.

Anonym sa...

jag tycker att skorna på bilden är väldigt fina i alla fall! /em

Annahita sa...

haha. de såg lite ut som bröst i filmen.

emelie sa...

JAA JAA ÄNTLIGEN! hatar amerikanska independentfilmer. jag ville kräkas mig igenom hela juno. ok inte riktigt men typ.

Annahita sa...

ja, amerikansk indie är så JÄVLA tröttsamt. jag tar en billig actionrulle över en amerikansk indiefilm, any day. hollywoodaction låtsas iallafall inte vara något det inte är.