söndag, augusti 17, 2008

SERIÖST!

okej... kom igen liksom. här är ett inlägg i en debatt mellan en 25-årig man, shadowoflife, och en 43-årig kvinna, ilborgo, om aftonbladets artikel "sexleksaker för bara kvinnor är inte diskriminering". meningsväxlingen kan man läsa alldeles inunder själva artikeln. ilborgo skrev:
"Jahaja. Sedan urminnes tider har män haft tillgång till prostituerade och försvarat denna "rätt" till sex med argument som får en att baxna. Men nu passar det bra att ifrågasätta? Jag tar mig för pannan."
lite klumpigt kanske, att välja just prostitution som exempel - men man fattar ju att hon menar att porrscenen och sexualitet överhuvudtaget alltid har varit männens domäner, men att så fort de utesluts ur ett sådant sammanhang blir det ett jävla rabalder och anmälningar till jämo. så svarar shadowoflife, på ett sånt vidrigt och nedlåtande sätt, han har en sån jävla trist attityd. och han är 25 bast! hans föräldrar torde ha varit unga på 70-talet, har de inte lärt honom någonting?!
"ilborgo, 43 år, är du seriös? du påstår alltså att alla män är torskar? och du jämför sexleksaker med prostitution? snälla lilla du, nu ska jag förklara för dig vad skillnaden där är. Du förstår, att köpa sex är olagligt, att köpa sexleksaker är inte olagligt. [...]"
hon är inte efterbliven, din jävla köttskalle! det är såna män som aldrig kommer leva tillsammans med en lycklig kvinna. helt ärligt, shadowoflife kan verkligen brinna i helvetet. jävla kräk.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Näe det är klart men jag tycker ändå det är himla fint för det hör inte till vanligheterna! =)