torsdag, mars 27, 2008

tea

jag upptäckte att man via internetbutikens hemsida kan spåra paketet med mobilen som är på väg till mig. jag loggar in och kollar hela tiden, för den registrerar verkligen allting paketet gör på sin väg. såhär såg det ut imorse:

Händelse
OrtLandTidDatum
InhämtadVänersborgSverige16.512008-03-26
Avgått från terminalVänersborgSverige16.512008-03-26
In på terminalStockholmSverige02.222008-03-27
Under distributionStockholmSverige06.392008-03-27

så fascinerande! utvecklar de en sån här tjänst för såna som jag, som är så otåliga att de inte nöjer sig med en angedd leveranstid på ca 1-5 arbetsdagar? jag hoppas att paketets ankomst till stockholm inatt innebär att jag får hämta ut det under dagen. det känns som om det vore jävligt onödigt att låta det ligga, om det ändå har kommit fram. jag kom på häromdagen att jag kanske skulle trivas bättre i en miljö där jag omges av småelektronik. jag skulle kunna bli en som formger mobiltelefoner, eftersom jag ändå har så jävla mycket åsikter om vad som är en fin telefon och vad som är en ful dito. jag har inte ens lust att arbeta på arkitektprovet längre, jag ser inte direkt fram emot att komma in på KTH och jag ser absolut inte fram emot att ge mig ut på arbetsmarknaden som nybakad arkitekt.

ÅHH! jag vet ingenting längre. det enda jag vet är att jag har så jävla mycket att göra, som jag inte kommer ta itu med förrän det är för sent. jag ligger efter med uppgifter i skolan, av massa olika anledningar; vissa har jag inte gjort för att kurslitteraturen inte funnits att köpa, andra har jag inte gjort för att de är för svåra/tråkiga, eller för att jag har pluggat inför en omtenta. av totalt 8 hemtentor har jag lämnat in 3 st. det är en kombination av dels att jag är jävligt lat, och dels av att de är så jävla slappa på institutionen. det första vi fick höra när vi började var att "vi vill inte vara polisiära, ni får helt enkelt lämna in era tentor när ni är färdiga med dem". haha. jag kommer aldrig bli färdig med allihopa.

tss... förresten, apropå arbetsproverna. det går verkligen inte bra. jag kommer antagligen riva sönder dem på väg till brevlådan i år också.

1 kommentarer:

Anonym sa...

ja, så länge jag inte är i skolan är du alltid välkommen till duvbo på plugg-häng! nu ska jag skriva hemtenta. puss <3
/E