torsdag, mars 20, 2008

girls night in


igår var anahita och ellen här och firade min födelsedag i efterskott. det blev pizza, vin, mazariner (haha), choklad och mycket skratt! jag fick ett rosa paket med ett par rosa trosor, rosa extremt blingiga örhängen och en rosa portmonnä, skitfint alltihop. de hade lyckats snappa upp att jag är inne i en rosa period, haha, precis som picasso! Photobucket jag kan inte riktigt lägga upp någon annan bild än den här ovanför för alla andra blev antingen suddiga, blixtiga eller lite ocharmiga, jag har inte riktigt lärt mig att hantera kameran ännu.. men tack för en skitfin kväll, vi borde ses igen innan ani åker tillbaks till köpenhamn!

i övrigt har jag gjort mina två senaste fynd; en vidsynt modebloggare och en manlig modebloggare. mycket intressant. den förstnämnda skriver om viktiga och tänkvärda ämnen och uppvisar inte alls tendenser på att svälja trender med hull och hår, hon är i själva verket så alert och eftertänksam att hon knappt kan kallas för modebloggare, snarare kritiker. hon behövs! hon är det senaste tillägget i min länklista här till höger, be sure to check it out! Photobucket
den sistnämnda är minst lika viktig, men då hans blogg är helt och hållet inriktad på mode känner jag inte att den har en plats på länklistan ännu, länklistan är vigd för andra syften. och då jag principiellt är emot "dagens outfit"-inlägg kommer jag aldrig lägga upp en sådan själv, och jag kommer aldrig att länka till en renodlad modeblogg, hur inspirerande och sevärd den än må vara (cherry blossom girl och denne herr klang är mkt bra exempel på detta).

2 kommentarer:

Anonym sa...

nej, inte klang! han är tönt! :P
/e

Annahita sa...

haha, va? är han en tönt? jag tycker att det är uppfriskande med en snubbe som ger sig i kast med något som är så brudigt som att modeblogga.