lördag, mars 01, 2008

arkitektprovet

oj... jag är bakis, vilket är överraskande med tanke på hur lite jag drack, hur tidigt jag var hemma och hur mycket vatten jag ändå lyckats häva i mig. jag har sämsta möjliga förutsättningar för att börja städa.

men arkitektprovet är iallafall uppe nu! det knyter sig i magen bara jag tänker på det. årets teman är förändring, tid och rytm... om två månader kommer jag sitta och slita loss min skalp över detta, men inte nu! nu ska jag dricka kaffe och sen måste jag väl skriva den obligatoriska lappen till grannarna.

vi syns ikväll, mina små kycklingar!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Såg att du skulle göra arkitektprovet, hur ska du lägga upp det hela?

Nyfiken i en strut

Annahita sa...

hej! jag är alldeles för ostrukturerad för att ha tänkt ut hur jag ska lägga upp det, jag har inte börjat ännu om jag ska vara ärlig. försöker komma på ett hållbart koncept som inte känns pretto... men tiden lider och jag kommer antagligen behöva nöja mig med en lösning som är väldigt luddig och pretentiös, men än är det inte dags att lämna in!

vart ska du söka? kth också eller?

Anonym sa...

Hej!

Ja, jag kommer också att söka till Kth, håller med dig att det är svårt att inte bli för abstrakt och inte för pretto utan att framstå som oseriös!

Lycka till! /Nyfiken i en strut

Anonym sa...

Jag söker också in i år! Spännande att årets uppgift är så pass fri som den är. Dock kommer jag ha svårt att välja av alla de olika valmöjligheterna! Jag har svårt att inte tänka att alla andra kommer vara tusen gånger bättre än mig...

Har gått på affärer och handlat A3-papper, tuschpennor, akvarellpennor, und so weiter...

Har du börjat fundera ut någon röd tråd än? Isch, nu blev det mycket text. Är bara nervös som en höna.

Lycka till med ditt!

/M

Anonym sa...

Höhö, såg att jag var lite sent ute.

=^.^=

/M

Frida sa...

Hej! Det här låter säkert konstigt, men gjorde du verkligen arkitektprovet förra året? Kom du in? Var det 'svårt'? Hade du också betyg över 19.0??

Frida :-}