fredag, mars 06, 2009

HALLÅÅÅ HEEEEEJ! *glad*

det har varit väldigt tyst ifrån er de senaste dagarna, varje gång jag har skrivit ett inlägg har jag kollat efter kommentarer men har mötts av samma meddelande; den senaste kommentaren har skrivits av mig själv... så jag blev lite *lessen i ögat* och tänkte att jahapp, ni har väl gått vidare. men så hojtade katten till på facebook och sa att min kommentarsfuktion är knas, så jag loggade in på disqus och såg att jag hade 18 kommentarer som av nån anledning har fastnat i spamfiltret. HAHA. men vad glad jag blev över att ni finns kvar därute! jag behöver bekäftelsen.

oh well, nu till det jag egentligen hade tänkt skriva om. alla vet ju att det är *moooodeveckaaaa* i paris just nu (älskar uttrycket "alla vet ju att...", så himla, ja, EXKLUDERANDE på nåt sätt!) och det är svårt att undgå alla bilderna som kablas ut på internet minuterna efter varje visning. det är som en syndaflod. och det är ju svårt att undvika intrycken, om man är ens remotely intresserad av vad som pågår där i den där världen. vilket jag inte har några problem med att erkänna att jag är. remotely intresserad asså. ah, men iallafall, det enda intrycket som fastnade i hjärnan efter att ha flimrat förbi hornhinnan är nina riccis visning. och de där jävla skorna. det är liksom, OKEJ, *coolt* med *nya sorters klackar som defies teh laws of physics* - men de där italienarna har hunnit före (giambattista valli? giuseppe zanotti??? antonio berardi? allt låter likadant), och om victoria fookin' beckham har haft på sig liknande för typ ett halvår sen så är det redan kört liksom.

men ja. gulligt att olivier theyskens försöker. med batman-applikationer och lila glitter. det ser ju för fan ut som något jag gjorde i träslöjden i fyran.på tal om olivier theyskens, så är han ju så jävla KJOOOOT!! han ser ut som en liten skogsälva (eller typ lindsay lohans flickvän samantha ronson HAHAHAHHAHA), haha, speciellt om man jämför honom med ruggedly manly (med en touch av undernäring) giambattista valli:


blog comments powered by Disqus