söndag, mars 15, 2009

shelf me

bokhyllor. det är något alldeles speciellt. jag är väl fäst vid bokhyllor av samma anledning som jag är fäst vid tjocka ögonbryn, tålamod, perfekt hy, pengar, ett rakt hårfäste och musikalitet - för att jag själv inte besitter det. jag har liksom inte alltför många bokhyllor i mitt hem. kan man säga.

här är några fina som jag skördat off of the internets (måste också be om ursäkt för bildkvaliteten, fattar inte riktigt vad som hände. i take pride in bra kvalle ju):


lite spexig. från jaren goh design.finns ingen uppgift om upphovspersonen bakom den här hyllan. men fin och smart är den.skulle inte bli förvånad om jag hittade ovanstående bokhylla, the brace case, i nån acnebutik. den kommer från ward hunting.d-mension heter den. icon design studio har gjort den.den här kommer från lettland har jag för mig! stanislav katz heter snubben som har gjort den.equation av marcos breder.graffititek heter den här hyllan. den är grym. charles kalpakian är fransman och pappa till hyllan. såhär ser den ut när man har tänt den integrerade belysningen:gud, så himla fin.

och här är den som vinner hela rejset:


behöver inte ens förklara varför den står ut från mängden. från la maison coloniale.
blog comments powered by Disqus