torsdag, mars 12, 2009

det har hänt igen

jag har hittat en produkt som FAKTISKT gör vad den lovar. jag är typ i extas. som person med väldigt svullna och trötta ögon (kolla här för lite brutal ärlighet) är jag lättad, men som konsument är jag faktiskt i extas. jag vet att det är en konstig reaktion, att bli så glatt överraskad av att få your money's worth, men faktum är ju att majoriteten av alla skönhetsprodukter man bränner sina dollarz på egentligen gör varken från eller till. det där dyra schampoot och balsamet från lanza är ett bra exempel; skillnaden var marginell jämfört med vanligt butiksschampoo, det var t.o.m. nästan så att den lilla förändringen jag faktiskt upplevde var till det sämre. mitt hår kändes risigare än förut. det är efter såna upplevelser som ens förväntningar på oprövade skönhetsprodukter är riktigt låg.

men man har ju samlat på sig ett antal produkter genom åren som alla skönhetsbloggare kallar för HG:s, Holy Grails. de som faktiskt håller måttet. men det är ju så sjukt, att en produkt som endast håller vad den lovar, vilket man ju egentligen ska kunna UTGÅ ifrån att den gör, kan få kallas för helig! det säger verkligen ett och annat om skönhetsbranschen... men nog om detta; jag ville få fram att jag alltså kan lägga till en ny produkt bland mina HG:s, nämligen en ögonkräm från anatomicals som heter no old bags allowed:


jag har varit väldigt nyfiken på den ett bra tag, men tog inte tag i saken förrän nyligen. men jag vet inte vart jag ska börja rejva om den här fantastiska lilla tuben! men jag gör det som vanligt i en överskådlig lista:
först och absolut främst: DEN FUNGERAR. man ser en skillnad DIREKT, svullnaden försvinner och det är så jävla grymt! jag ser liksom lika pigg ut som jag känner mig, så clinique kan köra upp sina jävla vita läkarrockar i rectum.

förpackningen. den är clean, ändamålsenlig och hygienisk. den är rätt snygg om man gillar färgglad kitsch, och det är inte bara denna produkt som har ett sjukt namn. allting från anatomicals heter något snuskigt och/eller vitsigt, och det är rätt kul tycker jag.

PRISET. alltså fucking PRISET. vet ni vad den här tuben kostar? den kostar 25 kr. 'NUFF SAID.
nu när jag har haft en sån bra upplevelse med min anatomicals-oskuld så ska jag ge mig på andra delar av deras sortiment som jag varit lika nyfiken på:asos.com har ett litet urval av produkter från anatomicals, vilket ju är najs. annars har man tillgång till hela produktuppsättningen på deras egna hemsida (som dock är i b-igaste laget). har ingen aning om huruvida man kan få tag på anatomicals i sverige utan att köpa via internet, så om man är lite skraj för nätshopping så är man nog rätt körd.
blog comments powered by Disqus