fredag, januari 23, 2009

this just in:

Hej!

Vi på Evas Underkläder, www.evasunderklader.se, skulle gärna annonsera på din blogg! Du får en strumpbyxa som startpresent!

Som ersättning för annonseringen får du 18% av ordervärdet på de köp som genererats från din sida. Snittordervärde är 700kr.

Du väljer själv tidperiod, storlek på banner eller om du vill lägga upp en textlänk – ersättningen är densamma. Strumpbyxan får du när du har haft vår annons uppe i en månad.

Låter det intressant? Registrera dig till vårt annonsprogram och hämta annonser på http://www.agentinteractive.se/partner.php
Har du frågor eller behöver hjälp att komma igång så tveka inte att hör av dig till martina@agentinteractive.se

Om struntar i provisionen men vill ändå ha strumpbyxan så kan du lägga upp en av våra banners som finns på www.evasunderklader.se/info/banners/
Strumpbyxan får du efter att du har haft bannern uppe i en månad. Glöm inte att mejla oss till info@evasunderklader.se när du har lagt upp bannern.

Om du är intresserad av andra samarbeten så är du välkommen att kontakta oss på info@evasunderklader.se

Vi önskar dig fortsatt lycka med din blogg.

MVH
Susanne, Evasunderklader.se

AAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAH! fy fan vad amatörmässigt. de kan ju omöjligen ha gått in på den här bloggen ens! oh well. om jag skulle annonsera för evas underkläder skulle jag iallafall välja en av dessa banners:


*sizzling*
blog comments powered by Disqus