måndag, november 24, 2008

tack alla modebloggar #2jag vet inte vad det är med modebloggarspråk som får mig att vrida på mig av obehag. jag har iallafall kommit på ett nytt ord som jag verkligen HATAR:

fodral.

syftandes till väldigt tighta korta klänningar à la american apparel och herve leger. jag har flera "fodral"-klänningar själv, men har aldrig kunnat använda det ordet för att jag verkligen blir irriterad av det (typ som att jag av oförklarlig anledning hatar uttrycket "äta gott"). jag vet inte exakt vad det är med just "fodral" som får mig att bli så irriterad, jag har ju inget emot "tight kort klänning", till exempel. det är ju inte klänningen i sig som är så störig, tvärtom så brukar de vara väldigt snygga. kanske är det bara den här ständiga jakten på en jargong, endast för de invigda, som blir så skitnödig när man börjar ersätta den riktiga, mer ändamålsenliga benämningen, med ett "modeord" som typ elin kling började svänga sig med. jag längtar tills alla dessa karaktärslösa tjejer växer upp och läser sina offentliga dagböcker där de inte skrivit om något annat än vem de har fikat med och vad de har haft på sig, de kommer antagligen inte minnas någonting om vad de gick och funderade på eller hur de mådde.

gud! jag blir så jävla irri. det räcker liksom inte att bara bli uttråkad av alla jävla bloggarbrudar som jämt skriver om samma sak, jag blir t.o.m. provocerad, arg. nån gång kanske jag vågar sammanställa en lista på de allra sämsta bloggarna. haha.
blog comments powered by Disqus