onsdag, november 19, 2008

eyekohaha åh!! jag vill ha ett fat balm och fruity felt pens från eyeko! jag gillar verkligen känslan av att kunna rita och måla på mitt ansikte. en uråldrig barn-nerv väcks till liv om jag får kladda. kolla loggan förresten:så jävla fjantig och rosa att jag nästan får spel. eyeko betyder "kärlek" och "barn" på japanska. kärleksbarn. i kombination med den storögda animetjejen med fjärilshårspännet och det rosa håret får jag rätt grova lolita-vibbar... men det är ändå något som lockar!! kanske är det som är grejen med lolitatyper.

6 kommentarer:

Karin sa...

jag har lite problem med att förpackningarna är så fula, precis som urban decay. vi tänker samma där! fast uppenbarligen inte om det här, haha.

If you're into it sa...

haha. nej, fast ärligt talat är det inte förpackningarna som tilltalar mig, utan att jag har fått för mig att de är väldigt bra? plus formatet, som känns väldigt målarlåda-aktigt! men den helrosa plasthylsan på fat balm är ju rätt jävla trist alltså. fast ändå snyggare än urban decay!

Anonym sa...

fat balm är bäst! min kompis använder det och jag lånade det i somras och blev hooked! åh vad glad jag blev att du skrev om det, nu måste jag beställa ett på direkten!

If you're into it sa...

vad kul att höra att det är så bra! jag ska fan också klicka hem ett till mig själv i julklapp!

sara julia elida sa...

har velat ha en sån penna i typ flera år nu! haha, måste nog visa dem för min man och hoppas att han kommer ihåg dem.

If you're into it sa...

oj, är din man tillräckligt crafty för att fatta hur man får tag på såna?