söndag, november 09, 2008

washed his hands and sealed his fatejag har försökt skicka tusen mobilbloggar men få verkar ha kommit fram. jag har iallafall varit full i både uppsala och stockholm ikväll. uppsala, jävla skitstad. jag hade MKT trevligt på kalaset jag var på (tack erik!!), men kommunikationerna mellan stockholm och uppsala tvingade mig att åka tillbaks till huvudstaden redan vid elva!! fattar inte hur ni står ut, uppsalabor! enligt erik klagar ni jämt. fattar inte hur "politikerna" (haha, älskar det ordet. är ju typ synonymt med "de ansvariga".. som om stadshuspolitiker skulle bry sig, i en borgerlig stad som uppsala) inte har kunnat fixa en bra lösning åt er, det här är ju otroligt jävla av.

sen mötte jag nathan, max och joel och jens och A-K på ett hak i gamla stan, vi blev ännu fullare och pratade om böcker och sen var klockan tre och jag åkte hem.

nu sitter jag här, och lagar champinjonsoppa på fyllan, för att jag började fantisera storslaget på tunnelbanan. jag är full och krank och har helt glömt bort hur hatisk jag var tidigare idag.

be good, kids! livet kommer belöna er! *full*

2 kommentarer:

barror sa...

"uppsala, jävla skitstad." TACK! haha alltså allvarligt. jag avskyr den här staden, och det är skönt att veta att det finns icke-uppsalabor som också gör det.

fast gick det sista tåget verkligen vid 23? har för mig att sista går 00.10. sen måste man åka någon skum buss om man vill komma till stockholm.
sj kanske vill att vi inte ska rymma iväg och aldrig mer återvända.

If you're into it sa...

hehe. asså. enligt killen vi var hemma hos skulle sista tåget gå vid elva, däremot upptäckte jag när jag kom till stockholms central att ett till skulle ankomma kl. 00:49, men det verkade vara något krångligt med det tåget, att det tog en massa omvägar och sånt. hajade inte så mkt av det iaf.

men min andra hälft stannade kvar i uppsala och kunde inte komma hem förrän vid halv åtta morgonen därpå!! men jag börjar tro att det faktiskt går att ta sig till stockholm från uppsala på lördag natt, annat än med taxi.. hehe.