torsdag, november 06, 2008

all work and no play


jag är jävligt inne på huskurer för tillfället, som den fattiglapp jag är, så idag har jag haft aspirin i ansiktet. det funkade helt sjukt bra. faktiskt. nu ska jag baka kladdkaka, göra en fruktsallad och en smoothie och lacka naglarna och sen kolla på någon film. umgås med mig själv, helt enkelt.

10 kommentarer:

Sofia sa...

men...vad händer då? med aspirinet alltså?

If you're into it sa...

man blir smooth som en barnrumpa! plus att det aktiva ämnet i aspirin, acetylsalitylsyra, är detsamma som finns i typ alla cleansers och masker för fet och finnig hy. enda skillnaden är typ att priset för aspirin motsvarar en tiondel av priset för en "färdigblandad" kräm från typ lancôme.

det är verkligen helt sjukt bra! testa!!! jag lovar att du kommer bli förvånad över hur bra det funkar!

Sofia sa...

wooot?! vad blandar du ut aspirinet i då? alltså, tar du typ.. ipren? eller va?! låter ju helt kokko :D


som den smoothieguru du är, har du några schyssta tips till moi på vad man kan ha i? smoothies har nämligen blivit min nya hobby! har hitills kört på röda och blåa bär, sojamjölk och banan. vad brukar du ha i?

If you're into it sa...

hihi, nej, alltså jag använder de vanliga tabletterna som heter aspirin. inte ipren alltså! sen droppar man på lite vatten så att de blir upplösta, och om man vill tar man tup honung (HAHA SANT JAG LOVAR!!) så att det blir lite mer fast konsistens. den är väldigt grynig vid det här laget. sen bara kladdar man på i fejan, lämnar det på i typ 10-30 min och sen sköljer man. GRYMT!!!

ooh, är jag en smoothieguru?! haha vad fint! fast du verkar ha bra koll! jag gillar dock ingerfära i smoothien, och ananas på burk är najs. och melon! fast inte vattenmelon då den är alldeles för, ja, vattnig. och rätt ofta smaklös. men honungsmelon är grymt.

Sofia sa...

shit värsta grejen.

Sofia sa...

Åfyfan, det där ska jag ABSOLUT testa! jag älskar såntdär hemmameck.

oooo, tur att jag köpte just honungmelon igår då :) och ingefära låter bra. ska jag skriva upp på min ingredienslista.

If you're into it sa...

ja, testa testa! jag kan nästan GARANTERA att ni kommer tänka "shit, vad ballt. hon hade rätt, det funkar verkligen"! haha.

ps. rocketqueen, som är en guru på riktigt, har skrivit ett inlägg om aspirinmasken här. där finns lite mer utförliga instruktioner och info om vad som faktiskt händer när mosar på värktabletter i ansiktet.

sara julia elida sa...

YAY ASPIRIN!
älskar aspirinmasken, ska göra en ikväll!

If you're into it sa...

ah, här har vi en som redan är väl införstådd med aspirinets egenskaper! you've been touched by the aspirinets magiska touch!

Karin sa...

oh i just the the aspirinmask! shit, har aldrig varit så här len i fejan! men jag pallade bara att ha på den i fem minuter för det snöade så mycket från ansiktet så jag var tvungen att stå över handfatet. något tips på att ha i förutom vatten? honung?