tisdag, oktober 28, 2008

yersinia pestis eller vibrio cholerae

okej, jag har fått nya jobbtider. jag blev alldeles deppig av att jobba kväll och ha en annan dygnsrytm än alla andra, så jag bad om att få byta till dagspass. fick 07-15 istället, haha, snacka om att få välja mellan pest eller kolera. men förstående som chefen är så sa han att vi kör på det här i två veckor och sen tar vi en "rain check", som han uttryckte det. så på måndag ska jag börja stiga upp vid 05:30 om jag ska ha en chans att komma iväg till jobbet i tid.

hur skall detta gå?

2 kommentarer:

Sofia sa...

uäh, ungefär lika bra som det går för mig att göra detsamma. fördelen är att man får så mkt mer dag över efter jobbet. iaf om man som jag sällan hinner göra så mkt innan jobbet, trots att jag börjar 14 el 16 när jag jobbar kväll.
nackdelen är att man oftast är så trött att man inte kunde bry sig mindre.
men jag tycker det kan vara skönt ändå, man får mer normala dagar liksom.

If you're into it sa...

ja, eller hur! jag förstod rätt snart att jag inte skulle börja göra en massa roliga grejer innan jobbet, jag sitter för det mesta hemma och degar fram till strax innan tre, då jag åker hemifrån. nu kan jag lika gärna kosta på mig att stiga upp tidigare, och få betalt för att sitta och morgondega på jobbet.

fast å andra sidan är jag väldigt mån om mina sovmornar. varje gång jag vaknar av mig själv, utan att klockan ringer, känner jag mig innerligt tacksam. men sen så blir man ju ledsen av att vara hemma sent, att pojkvännen har somnat och att det inte finns någon att prata med den tiden på dygnet.

men jag håller verkligen med dig. om jag lyckas styra upp min dygnsrytm så tror jag också att det kommer resultera i normalare dagar!