måndag, oktober 13, 2008

teknik


mamma är så glad över att hon har lyckats bemästra mailandet så hon har med sig kameran överallt och tar bilder som en galning bara för att kunna maila dem till mig. haha. det här är efter vår session på överskottsbolaget, vi satt i kronis och drack kaffe och pratade om feministisk litteratur. love my momma!

7 kommentarer:

Anonym sa...

är det väldigt stockholmskt att sätta "is" efter olika saker? :) har en vän som bodde i stockholm i ett par år och när hon kom tillbaka så var det "is" efter precis allt!
ho ho.

A. sa...

haha, va? hur menar du då, typ "matis", "hundis", "mandarinis", "bloggis"?

nää det är inte specifikt stockholmskt tycker jag, verkligen inte. känner väldigt få som använder -is ofta.

har jag skrivit det nånstans? isåfall ska du nog sluta lyssna på mig om jag säger att det inte är särskilt stockholmskt.

A. sa...

men guuuud! jag HAR ju ingen koll! såg precis att jag har skrivit "kronis" istället för "kronobergsparken", och nu fattar jag också vad du menar. och JA, det är rätt vanligt, iallafall bland mina vänner, att förkorta platsnamn till något som slutar på -is. typ kronis då. och rålis istället för rålambshovsparken, bagis istället för bagarmossen, etc. etc.

gud vad dålig koll jag har på mig själv. skäms ju.

MOA sa...

Vilken fin bild på dig! :)

A. sa...

å, tack! ;D

jag kan bara inte sluta tänka på att jag önskar att alla de där gratistuberna av pepsodent white now skulle ha fungerat. de har ju gjort jack shit för mina tänder alltså.

Sofia sa...

-is är defenitivt stockholmskt, jag är timvikarie och alla hemifrån skrattar åt mig när jag pratar om jobbet som "timmis".

A. sa...

haha, fast timmis känns ju som så stockholmskt att stockholmare inte känner igen det. typ ekensnack liksom.