fredag, juli 11, 2008

modevetenskap

nu har jag varit på arbetsförmedlingen och styrt upp lite. noterade även att jag blev antagen till modevetenskap på stockholms universitet, fattar inte riktigt varför jag sökte dit. det är bara en halv termin och jag vill inte sitta och svettas i universitetets glåmiga lokaler tillsammans med fashiontöntar som klär upp sig till uppropet.

tror att jag kommer tacka nej. jag har verkligen ingen lust. men det vore jobbigt om jag ändrar mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du svara på frågan: varför skrev du över huvud taget detta inlägg?

Du TROR att du inte kommer börja. ALLTSÅ finns det en MÖJLIGHET att du gör det. "fattar inte riktigt varför jag sökte dit. vill inte sitta och svettas i universitetets glåmiga lokaler tillsammans med fashiontöntar som klär upp sig till uppropet." Varför ska du snacka skit om så kallade fashiontöntar hela tiden när du uppenbarligen själv har ett stort intresse för mode och visar det i din blogg? Skäms du eller vad är det frågan om?
(DEt ÄR ingenting att skämmas för)

Annahita sa...

haha men gud, jag orkar inte med anonyma kommentarer som försöker trycka ner en i skorna. ingen som skriver såhär hade någonsin sagt det till någons ansikte, det är rätt sorgligt egentligen.

faktum är att jag inte anser mig vara en fashiontönt. jag ÄR dock intresserad av mode och jag skäms verkligen inte för det. däremot skäms jag å fashiontöntarnas vägnar. de är så pinsamma, bajsnödiga och självupptagna att det ibland känns som att de glömmer bort att margiela och alaia bara är flugskitar i rymden och att de själva egentligen bara ser ut som rika människor med missbruksproblem.
hela modebloggarkulturen har liksom börjat ruttna inifrån, det är en sån jävla hysteri och det känns som om många av de mest hysteriska söker sig till just modevetenskap och kommer ta sig själva på alldeles för stort allvar. jag befarar liksom att det kommer bli lite utav en uppvisning, när man kommer till uppropet så blir man bedömd i högre grad än på andra upprop eftersom de kläder man bär berättar extra mycket om en i just detta sammanhang.

fattar du? det är den krystade stämningen som jag ogillar. om du vill försöka få det till att jag tycker att jag är bättre än alla fashiontöntar så får du väl tycka det.