torsdag, maj 01, 2008

ryck upp dig

här är lite bilder från idag. jag ska börja ta med min digitalkamera lite oftare, mobilkameran är för det mesta ett skämt.

det växer i hässelby.

cajsa på medis.

mitt marsch-sällskap, nathan & siri. världens finaste människor. både tillsammans och var för sig.

the colour of love.
där ska vi bo!

min lillebror bar rött dagen till ära.

det var strålande väder och mitt hjärta bankade extra hårt idag av någon anledning. kanske för att jag har pluggat in massa om arbetarrörelsens födelse eftersom jag har tenta om 1800-talskonst imorgon. dagen gick så jävla snabbt bara. helt plötsligt fanns inte en enda röd fana inom synhåll, vi strosade omkring på östermalm med yoghurtglass i handen och pratade om österrikes brottsregister.

jag måste rycka upp mig och skriva mer och oftare här. jag bläddrade i min gamla myspace-blogg och det är verkligen kul att läsa, jag skriver faktiskt mycket för min egen skull. ibland får jag mig själv att börja skratta, när jag minns gamla anekdoter som jag klottrat ner någon kväll då jag egentligen borde tryckt ner näsa i min kurslitteratur...
"underliga ljud hörs från vardagsrummet. mamma verkar prata i telefon med någon, hon vill inte att jag ska höra vad hon säger för hon viskar, nästan väser. blir såklart nyfiken på vad det gäller, men jag lyckas inte uttyda ett ord. inser plötsligt att det är gollum som pratar. mindes nu att hon sa att hon skulle se sagan om ringen."
haha. och jag trodde verkligen att det var mamma som pratade, tills jag hörde frasen "master trusts us, my precious" uttalas.

annars är det mycket sånt här just nu:d.v.s. edvard munch och andra stora nordiska konstnärer.

0 kommentarer: