torsdag, mars 13, 2008

kvällens debatt i svt...

... förflöt ungefär som förväntat. ebba von sydow sitter och hånler när hon inte har nåt bra att säga och är blind inför faktumet att unga tjejer är extremt formbara. blondinbella framstod bara som ung och dum, en riktig blondinbrat, och tjatade bara om sin blogg och sitt företag i en ocharmig falsett. maria wetterstrands ögon höll på att hoppa ur sina hålor, hon verkade inte ha insett att såna där tjejer finns på riktigt. sen mixar man in moderator stina dabrowski, som avbryter alla debattörer, och lämnar dem frustrerade och ännu mer övertygade om att just de har rätt och alla andra har fel.

en skön överraskning var min favoritborgare, maria abrahamsson, som deltog i en senare debatt om programmet debatt. maria & jag, vi går waaaaay back, hon är som en gammal vän och att läsa hennes ledarsidor och ta del av hennes teve-debatter är en nödvändighet för att jag inte ska falla in i ett apatiskt slummer. maria abrahamsson personiferar allt som är fel med sverige - maria abrahamsson håller mig vaken!

(psst... jag har inte behövt nämna en enda man för att summera debatten! UPPFRISKANDE!! )

3 kommentarer:

Anonym sa...

ja, ebba von sydow?! vad fan har man för HYFS OCH VETT om man hånler och fnissar under en debatt! jävligt lågt. jag kunde inte lyssna på vad nån sa för att jag störde mig så mycket. rövfitta.

Annahita sa...

oj. hej. att kalla ebba von sydow för "rövfitta" var väl lite magstarkt? haha.

Fröken Wallenberg sa...

Hånlog var ordet!

Ebba: "ja, ja, jag lurar småflickor, men jag skrattar hela vägen till banken."

Blondinbella måste tycka att det är värt miljonerna att vara hatad, så vi har ett nytt ideal: Spela dum och bli rik.

Jag undrar om hon spelar. Ganska smart i så fall.