tisdag, december 02, 2008

MEN GE MIG ETT FUCKING BREAK

asså plzzzzzzzzz!! det här är caroline winberg senaste jobb:det är för tyska vogue. go figure. det var länge sen jag såg något såhär vulgärt, tacky och downright fult. när ska folk tröttna på temat "påklädd man/naken kvinna"? det är så jävla old. varenda amöba med halvvaket medvetande i den okynneskonsumerande delen av världen vet att det här är ett big no-no, och inte på det där kittlande förbjudna sättet, utan på det där svarta-string-och-vita-savannbyxor-sättet. det var sexigt i början av 90-talet, sen insåg man att man kan bättre och att sexighet är alltid som mest kraftfullt när det är subtilt. ju mer subtilt, desto hetare.

jag blir BARA äcklad av att se hennes taniga, blodlösa kropp ligga utfläkt i den manliga modellens armar. den iskalla känslan av hennes hud är verkligen påtaglig, och extra mycket så i förhållande till hennes mörka läppar och den mörka miljön. varför vill man att hon ska se så blek och utsatt ut? det hade KANSKE kunnat kännas mer lättsmält om de hade valt en mer varmblodig modell, som liksom utstrålade värme och styrka på nåt sätt, om ni fattar vad jag menar. typ lara stone (om någon utstrålar "styrka" så är det väl ändå hon). och på vilket sätt är det här ett modereportage? vad är det hon sportar? en miniliten kuvertväska som hon håller för skrevet, plus skorna och ett fucking armband? eller är det rentav ett herrmodereportage? isåfall vet jag inte vad som är värst.

plus att det här bara befäster min teori om att hennes stjärna börjar dala, hon får bara halvtaskiga jobb som typ att iklädd en polyesterbustier sitta och gunga som ett mongo i en lindexreklam och nu detta - helnaken. i tyska vogue. (i'm just saying...)

ps. en annan grej som stör mig så jävla mycket är att där jag hittade bilderna, på pause.se, så är det typ ingen som har ens vidrört detta ämne. de bara klagar på att hon är stel och att det är dåligt retuscherat för att hennes kropp är typ bucklig? vad har du missat, tjejen?!
blog comments powered by Disqus