fredag, november 21, 2008

tack alla modebloggar

ett fejs som jag är så jävla trött på:erin wasson. jag blir bara så jävla trött på att stirra på hennes små grisögon och självgoda uppsyn. hatar folk som tycker att de är the shit, när de hade varit regular trailer trash om det inte vore för att de råkade bli kompisar med rätt människor. dessutom är erin wasson antagligen en av de som är ansvariga för att en massa brudar går omkring och ser ut som missbrukare. ORKA MED FASHIONFOLK!!!

11 kommentarer:

masha sa...

hon är inte bara ful, hon är dum också.

If you're into it sa...

haha! ja, fan, var det inte så att hon kopierade nån annans smyckeskollektion och gjorde dem till sin egna? eller hur var det nu?

Sofia sa...

ord upp på det alltså. hade aldrig hört talas om na men alltså hela den där possen där hälften ser ut sådär och hälften som agyness, alltså; så jäkla tråkigt bara.
ba "Aha! du har kort blonderat hår, plommonstop och svart jacka med rutad insida, såg inte jag dig igår? fast på tre olika ställen? hängandes uppochner i ett skyltfönster?"
fashion är ju kul liksom men varför tänker inte folk själva?

Moa Matilda sa...

Amen!

Anonym sa...

i hear ya sister!

varst maste anda vara att kvinnan e 26 o klacker ur sig:

"Homeless People Have the Best Style"

http://nymag.com/daily/fashion/2008/09/erin_wasson_homeless_people_ha.html

If you're into it sa...

sofia: haha, okej, jag missade totalt grejen med att hänga upp och ner i ett skyltfönster?! har de börjat klä skyltdockor som agnyness nu eller?! fast jag har inte sett lika många aggy-kopior som erin-kopior, tror att det för vissa är ett lite väl tydligt statement att klippa och bleka håret.. att bara sluta borsta det och låta det hänga i fejan känns som ett mindre steg..

moa matilda: haha så jävla skönt att ni håller med mig!

anonym: JA!! det var den videon jag letade efter, men jag hittade den inte så jag la upp den där efterblivna bilden istället. hon är så JÄVLA avtändande. "like OMG, they pull out crazy looks, like take stuff out of the garbage and shit!"

ALLTSÅ ERIN >_____<

älskar dock alla intelligenta men arga kommentarer på youtube. det är typ en person som ba "men asså jag tror att det hon menade var..."

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=ymB3sW46bkU


hittade en battre lank.

azza, cory kennedy. gasp

If you're into it sa...

jag hatar typ henne nu!! står inte ut med hennes jobbiga tonfall och äckliga dialekt!!!

anonym ggr 3 sa...

haha! jag vet.

typ "breaking my foot was awesome"

man bah, eh? really? kanske om man ar en junkie som du.


usch.

Sofia sa...

HAHAHA! Detta gjorde min måndagsmorgon. Totally! Fanfuckintastic.

If you're into it sa...

anonym ggr 3: hahah. YEAH LIKE TOTALLY AWESOME. honey, du är inte 17 år längre!! så himla av med en helvuxen person som skejtar och säger "awesome" på allvar...

sofia: haha. glad to be of service!