torsdag, juli 31, 2008

nu drar vi! hejdå!

4 kommentarer:

Louise sa...

Hejs! Jajemen, har fått skorna. Har varit bortrest nu i veckan med så därför jag inte svarat förrän nu :) Är dock en aning konfunderad över storleken då den inte alls verkar stämma med de mått du skrev till mig. Satt de helt ärligt bekvämt på dig? De mått du skrev var större än mina fötter, men på mig är skorna små. Kanske töjs de ut, vad vet jag. Du verkar ha använt dem en del innan med tanke på hur klacken såg ut (fast jag har omklackat dem nu). Vill inte låta sur, men bara undrar :P

Annahita sa...

hej!

såklart man får undra. bra att du säger till. men angående storleken så har de alltid suttit som en smäck, förutom kanske första gången jag använde dem. nu blir jag också konfunderad, de passade mig jättebra. men de har väl kanske formats lite efter min fot och om du har på dig dem i några dagar ändrar de säkert form. läder är ju rätt anpassningsbart.

men jag HAR faktiskt bara använt dem en 3-4 ggr, i höstas. jag klackade dock aldrig om dem efter att jag köpt dem, så jag har gått omkring med provklacken på. den slits mycket lättare än en riktig klack och när jag köpte ett annat par whyred-skor så blev jag ombedd att sula och klacka om dem direkt för att den nuvarande klacken inte kommer hålla. känns lite dumt om man har betalat nån tusing för dem.

men så var det iallafall, jag hoppas att du inte känner dig besviken eller lurad, kanske borde tagit en bild på undersidan av skon också. men jag kan lova dig att de ÄR sparsamt använda. det borde synas på resten av skon, hihi.

Louise sa...

Svar: Aop, det löser sig antagligen. Blev bara lite ställd jag med ^^

Annahita sa...

känner mig asdålig ju. :(((