måndag, juli 28, 2008

frightjag brukar hamna i olika perioder då jag föredrar en viss typ av filmer. tidigare har jag haft en animerat-period då jag för det mesta tittade på filmer från disney och pixar. sen plöjde jag igenom studio ghiblis produktion, fast jag har fortfarande en del kvar att se därifrån. nu har jag skräck-period, jag vill försöka se så många klassiska skräckfilmer som möjligt, typ carrie, och omen och exorcisten (har aldrig vågat mig på den förr). nu håller jag på med att tanka guillermo del toros nya film barnhemmet. jag har höga förhoppningar! om den är hälften så bra som pans labyrint så är jag nöjd.

4 kommentarer:

camillis sa...

hörru du som bloggar, vet du hur mn gör bilderna större? tycker dina ser större ut än mina. mina är pytte jämfört med hur jag vill ha dem.

Annahita sa...

alltså vi bloggar på olika ställen, har inte alls någon koll på hur man gör på blogg.se, där du har din blogg.

men annars kan du ju ladda upp bilderna i typ photobucket och skriva in dem som HTML i ditt inlägg istället för att ladda upp bilderna direkt in i inlägget, hajaru? då kan du bestämma själv hur stora de ska vara.

heeeh.

camillis sa...

ja ajg får kolla upp. men nu använder jag martins kamera och då blir bilderna stora automatiskt för att hans ä lite grymmare än min. tack i alla fall.


bada?

Annahita sa...

:D