måndag, maj 19, 2008

when i was a child, i knew

fredagen var en sån bra dag, bortsett från mina tokiga konfrontationer med mansgrisar i min närhet. men det har jag redan gnällt om, så vi lämnar det. jag var iallafall på gerlesborgsskolans utställning och tittade på vad bl.a. siri, siri, anna, helga och mercedes har pysslat med. mycket var så himla fint men jag vågade inte ta så många bilder.


jag lämnade skolan för att åka in till stan och hetsa omkring i kaoset. jag tror att jag har slutat tycka att det är kul att "gå på stan". jag blir fan bara trött. tacka vet jag vällingby centrum veckan innan löning. inte en själ så långt ögat når.

mamma letade rätt på mig inne på H&M, insåg att jag har drabbats av blodsockerfall, släpade ut mig därifrån och bjöd mig på tidig middag. vi käkade indiskt och delade på en jättestor stark till. deras desserter såg kemiska ut så vi hoppade över dem.
sen åkte jag hem. bytte om. var på strålande humör, mamma lyckas ibland. sjöng och dansade i min ensamhet, drack ett glas vin. åkte hem till thomas.


där var alla glada. jätteglada. pjotr hade rysk champagne och var nästan gladast av alla. thomas var nyklippt, väldigt kelig och fick för sig att han skulle börja trimma sin ansiktsbehåring, mitt i alltihopa, när jag påpekade att hans skägg var stickigt. haha, sötnos. dilip borde ha kammat luggen åt sidan om han ville övervaka det hela, tycker jag.

kvällen avslutades hos nate som hade improviserad hemmafest. joel var där. fint! vi powerwalkade till sankt eriksplan och sa hejdå. sprang ner i t-banan men upptäckte att det var 24 min till nästa tåg. tog en taxi hem, det var jag fan värd. när jag vaknade på morgonen hade pelargonen i sovrummet börjat blomma, samma dag som nisse kom hem. den är röd.

0 kommentarer: