fredag, maj 09, 2008

fler gamla bilder

mina älskade bröder. mitt blod, mitt allt.

THAT FACE! THOSE EYES!

hihi, åhh! cutie-pie!

happy go lucky.

luggen.

jag och ellen i september. vilka "härliga" ögonbryn! herregud, lay off the pencil, girl! fan ellen är så jävla söt.

barcelona. jag och vicki äter de där choklad-och-mördegsbakelserna från mercadona som är HELT OTROLIGA. båda gångerna jag har varit i spanien har jag kärat ner mig i dem. man ser extasen i mina ögon, och se hur vicki så andaktsfullt river av en tugga... åhh. de är alldeles klibbiga, med chokladströssel ovanpå och en 100% grym chokladröra inuti... åhhhhh... köpte med mig såna hem till mamma & brorsan också, vi var helt besatta av dem när vi var i alicante under sommaren.

jag och vicki på en förfest vi var på innan vi skulle till razzmatazz va? vicki ska smaka på den där konstiga ölen som ingen ville ha. det var typ vanlig öl smaksatt med tequila. haha.

jag & ellen utanför nån skobutik i barca.

har lagt upp den här förr, men jag tycker att den är så fin. testpatrullen! haha! :D

anahita x2! en fin bild som jag inte har lyckats förstöra med mina grimaser. alltså, jag måste skärpa mig när folk fotar, det är så jävla svårt att hitta bilder på mig och mina vänner där jag INTE ser ut som ett jävla fuck-face p.g.a. nån löjlig grimas. så många fina bilder är helt åt helvete, tänker verkligen inte lägga upp dem här liksom.

den här har också funnits med förr, men den förtjänar en repris. anahita tog den under ellens sista dag tror jag. fan vilken bra resa det var.

jag på min brorsas födelsedag i oktober.

nä, jag orkar inte riktigt lägga upp mer, men det kommer säkert upp en hel del i framtiden. jag måste få i mig nåt att käka. jag drömde givetvis om vampyrer ändå, trots att jag inte rörde boken. det började med att jag tyckte jag hörde någon andas tungt i hallen när jag skulle släcka lamporna, sen kunde jag inte få det ur huvudet. jag är 21 år gammal och är fortfarande rädd för mörkret och vampyrer. på riktigt.

0 kommentarer: