tisdag, april 08, 2008

ett sms

haha, förresten, det här är så himla kul, jag fattar inte att sånt alltid händer mig! jag glömde nämna det i samband med att jag skrev om att min gamla mobil var såld. jag sålde den iallafall till den engelsktalande snubben, vi möttes upp och pengar och mobil bytte ägare och så var allt frid och fröjd.
en eller två dagar senare ringer han mig helt plötsligt, jag tänker att han kanske vill klaga över något med telefonen och reklamera den, så jag svarar inte eftersom att jag inte har råd att betala tillbaks (haha). sen får jag dåligt samvete när jag inser att jag har betett mig som en bedragare, så jag kastar iväg ett sms där det står "sorry, i missed your call. is there something wrong with the phone?". i svaret står det att mobilen är allright och att han ringer upp mig sen. jag orkar inte snacka med honom i telefon eftersom hans engelska är rostig och hans röst är grötig, så halva samtalstiden går ut på att försöka gissa vad han säger eller bara upprepa orden "sorry?" och "what?"... så jag sms:ar tillbaks och insisterar på att veta vad det är han vill - om inget är fel med telefonen så vad fan är det då? efter några minuter piper detta in:
"no i just wanna say hello to u n maybe build a good relation between us, dats all, cuz u look so cute n attracted to me"
haha. freak! Photobucket

0 kommentarer: