söndag, april 20, 2008

kärlek ren som snö

jag är så himla ledsen och så himla lycklig på samma gång. den här dagen för ett år sen kröp jag ihop till en liten boll och gömde mig i min säng tills mina revben syntes och mitt hår blev alldeles stripigt. sen kom midsommar, perspektiv och insikt och resten är historia. allt handlar om att prioritera. hur viktigt är det att det har varit dåligt när det är bra nu? samtidigt måste man komma ihåg att det är dåligt för någon annan nu, att inte ens de man älskar är odödliga och ingenting är för evigt. men man ska fanimej passa på att njuta av det medans det finns här.

synd bara att jag inte kom ihåg att det rosa dior-nagellacket är sjukt fult förrän jag hade målat ett lager på alla naglarna. det ser ut som om jag har stoppat upp fingrarna i rumpan på en död lax.

snart ska jag träffa cajsa och bakisskaka å hennes vägnar. jag själv är inte alls bakis, drack bara två folköl som hade klätt ut sig till starköl igår (på arenan tycker man tydligen inte att det är så viktigt att meddela folk om att vad de tror är en redig stor stark egentligen är utspädd folköl på fat).

mwa mwa.

0 kommentarer: