fredag, mars 28, 2008

torsdagsbilder
här är de första bilderna jag har tagit med mobilen. var på torsdagsmiddag hos mamma och sen åkte jag hem till max och dejtade med honom, nathan & siri. mkt fint! vi tittade på en katastrofalt dålig thriller-liknande film med demi moore, half light.


det var en "straight-to-dvd"-film (hennes karriär verkar ha börjat dala), haha. på riktigt alltså. den var så sjukt dålig. helt ärligt en av de sämsta filmerna jag har sett, i klass med snygg sexig singel. haha.
fick iaf ett svar på mitt arga mail till nätbutiken jag köpte den från, de sa att den svarta har ersatt den silvriga på den svenska marknaden och att de inte har den silvriga överhuvudtaget, så jag har väl inget annat val än att nöja mig med den svarta. jag vill inte lämna tillbaks den, för då måste jag köpa en ny från en annan butik som är mkt dyrare. så skitsamma. svart är ok.

jag har fört över håkan hellströms senaste skiva "för sent för edelweiss" till mobilen också, jag ska lyssna in mig på honom idag och vara lite beredd när vi går och ser honom stoja omkring på arenan i april. jag är mkt pepp!

0 kommentarer: