onsdag, mars 19, 2008

lobotomy

shit.. att fylla år är inte nådigt för magen. igår åt jag så mycket bullar och godis att jag helt seriöst höll på att spy. Photobucket jag har aldrig känt något liknande. jag och nisse låg och tittade på sex and the city (mission accomplished!) och jag försökte räkna ut mina snabbaste flyktvägar ifall jag insåg att min födelsedagsfika kommer ut åt fel håll vid fel tidpunkt. lyckligtvis inträffade aldrig det. Photobucket

jag fick en sån himla fin blomma av nisses mamma, en kungsängslilja, och de som känner mig vet vad jag känner för sådant som växer i kruka (jag har en bisarr böjelse för krukväxter). den är verkligen sjukt fin, liksom schackrutig:


jag har allting uttänkt. efter att jag har gjort mitt för samhället och arbetat hårt för mitt förvärv i minst 30 år, kan jag gå i pension. jag ska köpa en vit trävilla med snickarglädje och inglasad veranda, och så ska jag odla mina egna kungsängsliljor och gå omkring hela dagarna klädd i såna här koftor:
och så ska jag ha silvervitt hår uppsatt i en svinrygg och tunga juveler, och så ska jag på sommarkvällar sitta på min veranda och röka gräs och dricka sherry och samtala om livet och döden med min perserkatt. min idealtant är anne bancroft (R.I.P, you gorgeous woman you!). jag ska bli världens snyggaste mormor. jag kan knappt bärga mig tills jag blir gammal och grå!

0 kommentarer: