lördag, mars 08, 2008

internationella kvinnodagen


jag har upptäckt att jag nästan varje dag tar en bild på utsikten från vårt sovrumsfönster för den är spektakulär, nästan varje dag. i torsdags jagade stormiga moln över västerort, det blåste utav helvete och det är då man känner att man lever!
igår var jag på historiska muséet med plugget, sen gick jag och träffade ellen på fältöversten. vi drog omkring i cirklar där inne för att det var så förbannat kallt utomhus, det resulterade i att jag tre timmar senare hade ätit sushi, provat ut nya glasögon och köpt nagellack, två små väskor och skor:


av en slump mötte vi nathan och max på t-banan på väg hem, nathan påpekade att de ser ut som något som prince skulle kunna ha. en skarp iakttagelse! hah. sen kom vi hem och såg sweeney todd, blev riktigt besviken. jag har inte ens haft särskilt höga förväntningar - en skräckmusikal om en slaktarfrisör lät inte ens bra från början - men jag hade ändå förhoppningar om att johnny depp skulle göra mödan värd. men icke. skäms på sig, tim burton! man kan inte leva på sitt namn hur länge som helst.

snart kommer brorsan hit, då ska vi åka till east street tattoo för han ska tatuera sig snart, sen får vi se vad den här vårdagen har för planer för mig. i övrigt så är det ju kvinnodagen idag! vi får se hur många män i min omgivning som faktiskt bryr sig.

/nytänd bitterfitta signing off.

0 kommentarer: