måndag, mars 17, 2008

hello citizens of the world!

den här bloggen har besökare från så himla konstiga ställen! jag förstår inte hur folk hittar hit eller vad de får ut av att läsa. här är ett axplock av träffar jag får på min karta: austin och new york, isle of man, paris, köpenhamn, budapest, wien, amsterdam, hannover och berlin (de från wien, paris och köpenhamn är antagligen folk jag känner). men den som ändå tar priset är SRI FUCKING LANKA! någon från gampaha, sri lanka, har besökt min blogg. det är helt kerr-ayzeh! vilken lankes kan läsa min blogg? vilken lankes VILL läsa min blogg? hur har denne hittat hit? så många frågor.. och ingen som kan svara på dem. men det är kul att bloggen har fler träffar utomlands än i sverige!

ja, det var bara det jag ville säga. haha. hoppas alla har haft en soft kväll, jag har kollat på en rad dokumentärer på teve, bl.a. en om seriemördare och en om bill och hillary clinton. jag grät under båda.

well, g'night!

3 kommentarer:

Ambivalens sa...

The lost blogger e lite kul när man inte vet varför å var man hamnar. riktia männsikor ord e ju mera spännade än nått annat.Risken e att man aaldri hittar hit igen, ja menar hur skulle man gör adet?

Anonym sa...

hahahah varför grät du till bill och hillary?
/e

Annahita sa...

haha, varför jag grät? du frågar fel person. jag gråter sällan av en anledning. jag kan fälla tårar över en tvättmedelsreklam.